وبسایت روشنگری

وبسایت روشنگری

سال اقتصادی مقاومتی اقدام و عمل

فریبا داوودی مهاجر در سال 1380پس از آشنایی با «علی افشاری» رئیس دانشجویی ستاد «سید محمد خاتمی» به طور جدی وارد جریان های سیاسی می شود. وی پس از آشنایی و برقراری ارتباط با اعضا عضو سیاست گذاری سازمان غیر قانونی «تحکیم وحدت علامه» می شود .
 فریبا داوودی مهاجر از عناصر ضدانقلاب خارج نشین که تنها بواسطه آشنایی با علی افشاری [رئیس ستاد دانشجویی محمد خاتمی] وارد جریان های سیاسی شد و بعدها توانست در دوران اصلاحات محمد خاتمی حکم های فراوانی دریافت کرده و مشغول کار شود این روزها بعضی اتفاقات را دست مایه مقاله نویسی خود قرار داده تا حقوق اندکی را که  بواسطه مقاله نویسی برای سایت های ضدانقلاب دریافت می کند همچنان حفظ نماید.
 فریبا داوودی مهاجر برخی از رویدادهای داخلی نظیر: «درخواست احمدی نژاد برای بازدید از زندان اوین» و «قتل ستار بهشتی» و ... را دست مایه مقاله خود قرار داده و با تراوش افکار ضدانقلابی خود در این مقاله به بزرگنمایی در خصوص اختلاف داخلی پرداخته است.
 

 
وی در بخشی از مقاله خود آورده است:
 رقابت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با محمود احمدی نژاد آنها را وادار به سخنان و عکس العمل هایی میکندکه گاهی حتی موجب تعجب دیگر مجلس نشینان و اصحاب رسانه و افکار عمومی می شود. چندی پیش عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درجمع خبرنگاران اظهار کرد: «این کمیسیون هیاتی رامعین کرده تا از زندان اوین بازدید، و به وضعیت آنجا رسیدگی کند. »
 این رقابت تا به آنجا کشیده شد که یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی درباره بازداشتگاههای غیر قانونی هم اظهار نظر کرد و گفت اگر بازداشتگاهی به لحاظ ضوابط زیر نظر قوه قضائیه نباشد قطعا مورد بررسی و پی گیری قرار می گیرد و تلویحی به وجود چنین اماکنی اعتراف نمود.  به نظر می رسد اعلام بازدید نمایندگان می تواند کارت دیگری در مقابل بازی احمدی نژاد با افکار عمومی باشد و یا به عبارتی نشان دهد که اگر رییس جمهور اجاره بازدید از زندان اوین را پیدا نکرد، نمایندگان آنقدر قدرتمند هستند که بتوانند به زندانهای کشور راه یابند و بازی با افکار عمومی را ادامه دهند و بخصوص برتری اراده برادران لاریجانی را به رخ محمود احمدی نژاد و باند وابسته به او بکشند.
 اگرچه اقدام ریاست جمهوری در بازدید از زندان اوین کمی دور از تصور بود و تا به حال هیچ رئیس جمهوری درخواستی در خصوص بازدید از زندان اوین را نداشته است اما باید گفت که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صورت مستمر از زندان های کشور بازدید می کنند و این موضوع ربطی به برتری قدرت نداشته و ندارد؛ نسبت خویشاوندی رئیس قوه قضائیه و  رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در همان اوایل روی کار آمدن ایشان بحث داغ محافل ضدانقلاب برای فرافکنی و جنجال آفرینی بود.
 

 
فریبا داوودی مهاجر در خصوص قتل ستار بهشتی نیز اظهار نظر کرد، وی در بخش دیگری از مقاله خود آورد:
همچنین به دنبال کشته شدن ستار بهشتی در زندان، مامور رسیدگی به پرونده ستار بهشتی در کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس، گفت که گزارش نهایی رسیدگی‌ به مرگ ستار بهشتی این هفته به هیات رییسه مجلس ارائه خواهد شد. مهدی دواتگری اظهار کرد: «به دنبال پیشنهاد هفته گذشته ما برای برخورد با تخلفات و سهل‌انگاری‌های انجام شده توسط پلیس فتا، فرماندهی ناجا اقدام شجاعانه‌ای برای برکناری پلیس فتای تهران بزرگ انجام داد که باید قدردانی نمود.»
مامور رسیدگی به پرونده ستار بهشتی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در عین حال تاکید کرد که رییس پلیس فتای تهران بزرگ، نقشی در این اتفاق نداشته اما سهل‌انگاری و قصور ایشان در این رابطه محرز بوده است.
 انتخابات ریاست جمهوری در راه است، آن هم در شرایطی که مشروعیت نظام در منظر داخلی و خارجی بیش از هر زمان دیگری خدشه دار شده است. تلطیف چنین وضعیتی برای کشاندن مردم به پای صندوق های رای می تواند از جمله دلایلی باشد که نظام را به نوعی چرخش های نمایشی وادار کند؛ چرخش هایی که همچنین می تواند در برخی محافل داخلی و حتی بین المللی به موقع خرج شود.  جمهوری اسلامی همواره در شرایط سخت و برای کسب فضای حیاتی بیشتر اقدام به اقدامات مشابه برای کاهش فشارهای اجتماعی می کند تا در زمان آزاد شده، مهره بازی را به نفع خود حرکت دهد. بخصوص در زمانی که فشارهای اقتصادی کمر مردم راشکسته است.
 
موضوع قتل ستار بهشتی که گفته می شود توسط برخی از ماموران پلیس فتا صورت گرفته این روزها دست مایه خوبی برای حملات تبلیغاتی علیه نظام از سوی ضدانقلاب شده است، گذشته از این اینکه موضوع مرگ ستار بهشتی دردآور بوده و رسیدگی بر اساس قانون و مجازات عاملان آن حق قانونی خانواده بهشتی است اما مگر سهل انگاری یک یا جند پلیس در برخورد با متخلف می تواند دلیلی بر وجود اختلاف در نظام شود!!؟
 گفتنی است موضوع مشروعیت نظام، اختلافات داخلی و شرایط اقتصادی پای ثابت مقالات ضدانقلاب بوده و هست؛ اگرچه شرایط اقتصادی بواسطه تحریم های داخلی و برخی اقدامات کارشناسی نشده داخلی روند نزولی را طی می کند اما در مقایسه با کشورهای دیگر شرایط ایران اسلامی از هر لحاظ ممکن بهتر می باشد، نیم نگاهی به کشورهای اروپایی که شامل هیچگونه تحریمی نیستند به خوبی نشان دهنده توانایی نظام در مدیریت کشور است و این موفقیت حاصل نشدذه است مگر با اتحاد میان قوای سه گانه، ملت ایران و تدبیر شایسته رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران.
 منبع: ماهستیم


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نویسنده: مهدی آئین پرست ׀ تاریخ: شنبه 16 دی 1391برچسب:ضد انقلاب فراری, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , saitroshangari.ir.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com